ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 5135874 210 5137553 210 5138141

Επίσημο κεντρικό service SINGER

Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των ραπτομηχανών και των ηλεκτρικών συσκευών, η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας και το αίσθημα ευθύνης για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη προσφέρουν τις βάσεις, στις οποίες στηριζόμαστε για να σας προσφέρουμε ποιοτικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και βασισμένοι στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, το Service της Singer σας προσφέρει για πάρα πολλά χρόνια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και αξιόπιστες λύσεις αποκατάστασης βλαβών με εξάμηνη εγγύηση. Το Service της Singer σας ενημερώνει πάντοτε για το κόστος της επισκευής ανεξαρτήτως ποσού πριν προχωρήσει στην επισκευή. Το κόστος του ελέγχου της συσκευής κυμαίνεται στα 10 ευρώ τα οποιά δίνονται προκαταβολικά και εφόσον επισκευαστεί αφαιρούνται από το τελικό κόστος της επισκευής. Σε περίπτωση που δεν επισκευαστεί το προϊόν τα λεφτά δεν επιστρέφονται. 

Ο εντοπισμός και η αποκατάσταση βλαβών σε ηλεκτρονικές ραπτομηχανές καθώς και σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδίκευση και επαγγελματική προσέγγιση προκειμένου να δοθεί τεκμηριωμένη και σωστή λύση εξασφαλίζοντας έτσι τον πελάτη χωρίς να τον εκθέτει σε αρνητικές συνέπειες τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο χρόνου.

Η εταιρεία Singer Αφοί Βελάνη Α.Ε.Ε έχει στο δίκτυο της 150 καταστήματα SINGER service σε όλη την Ελλάδα για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Φυσικά σε περιοχές που δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα SINGER service μπορείτε να αποστέλετε τη συσκευή σας στα κεντρικά μας μέσω courier.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5136851.