ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 5135874 210 5137553 210 5138141

Η Εταιρεία

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινά λίγα χρόνια μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.  Συγκεκριμένα, το 1953 ο ιδρυτής Βασίλειος Βελλάνης ξεκίνησε την εταιρεία από ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας επισκευάζοντας και στην συνέχεια εμπορεύοντας  επαγγελματικές ραπτομηχανές. Καθώς οι δεκαετίες περνούν η εταιρεία δυναμώνει και εδραιώνεται ως ένας νέος αξιόπιστος συνεργάτης για όσους ασχολούνται με το ράψιμο σε οικιακό, βιοτεχνικό και βιομηχανικό επίπεδο.

Την δεκαετία του 1970 ο τομέας της κλωστουφαντουργίας και του ραψίματος φτάνει σε ιστορικά υψηλά και η εταιρεία περνά στα χέρια των υιών του Βασίλη Βελάνη, Κώστα, Γιώργο και Σοφοκλή, που φέρνουν την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας την κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ρούχων στην Ελλάδα, πρωτόγνωρα για τα Ευρωπαικά επίπεδα της εποχής.

Την δεκαετία του 1990 ο τομέας του ραψίματος στην Ελλάδα απασχολεί επαγγελματικά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και η εταιρεία παραμένει πρωτοπόρος στην παραγωγή με την παρουσίαση νέων αυτόματων ραπτομηχανών αλλά και πλήρως αυτόματων εργοστασίων καθετοποιημένης παραγωγής ρούχων, όπως επίσης και αυτοματοποιημένων συστημάτων σιδερώματος.  Εγκαινιάζονται οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Σεπόλια που εγκαθίστανται τα γραφεία και οι αποθήκες της.

Από τις αρχές του 2003, η ΑΦΟΙ ΒΑΣ. ΒΕΛΛΑΝΗ Α.Ε.Β.Ε. εξαγοράζει της Singer Hellas και γίνεται αντιπρόσωπος και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων SINGER στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Το όνομα SINGER, με πάνω από 160 χρόνια διεθνούς παρουσίας και ένα εμπορικό σήμα μεγάλης αναγνωρισιμότητας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της άριστης ποιότητας, καθιστώντας τη θέση της εταιρείας ηγετική στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών οικιακού εξοπλισμού.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την αναζήτηση, τον ποιοτικό έλεγχο και της τεχνική υποστήριξη όλων των νέων προιόντων της Singer αλλά και πολλών άλλων εταιρειών που ασχολούνται στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών. Τα προϊόντα SINGER δημιουργούνται και εξελίσσονται με επίκεντρο τον πελάτη, τις ανάγκες και την αισθητική του. Με οδηγό τις απαιτήσεις του σύγχρονου νοικοκυριού, η γκάμα των προϊόντων SINGER ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με είδη τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας.

Προσβλέποντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, η SINGER επενδύει στην άριστη τεχνική υποστήριξη και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η πίστη στην κληρονομιά του ονόματος SINGER δεσμεύει όλους εμάς να συνεχίσουμε με όραμα να αναδείξουμε τη SINGER ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Από το 2010 η εταιρεία αλλάζει επωνυμία σε ΑΦΟΙ ΒΕΛΑΝΗ ΑΕΕ και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα επαγγελματικές και οικιακές μηχανές ραπτικής, των οίκων SINGER, FEIYUE-YAMATA. Επίσης έιναι υπεύθυνη για την δημιουργία και διατήρηση του δικτύου καταστημάτων πώλησης και σημείων σέρβις της Singer σε όλη την Ελλάδα. Η επιμονή της εταιρείας στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές την έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει επαφές και να εδραιώσει συνεργασίες με πελάτες στην Ευρώπη και να πετυχαίνει ένα υψηλό ποσοστό πωλήσεων από εξαγωγές στην Ευρωπαική Ένωση.

Η αποστολή της Αφοι Βελάνη ΑΕΕ είναι να παρέχει ικανοποίηση στους πελάτες της, μέσω της επιμονής της στην ποιότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό των προιόντων, στην τελειοποίηση της διαχείρησης εφοδιαστικής αλυσίδας, και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σέρβις. Η κουλτούρα, οι αρχές μας και η εμπειρία όλων των υπαλλήλων μας, εδραιώνουν την εταιρεία στην κορυφή ως μοναδική στο είδος παροχής αρίστων υπηρεσιών σέρβις και υποστήριξης σε Ελληνικό επίπεδο. 

SINGER, Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Διαβάστε λίγα λόγια από τον πρόεδρο

Αυτή είναι η ιστορία μιας μάρκας ραπτομηχανών που έγινε γρήγορα απαραίτητη για μεγάλο αριθμό νοικοκυριών στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Επιτυχία στο χθες και στο αύριο, το συναίσθημα SINGER συνεχίζεται ...


ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

1 - Εμπειρογνωμοσύνη

Από το 1851, το όνομα Singer είναι συνώνυμο της ραπτικής. Το πνεύμα του πρακτικού σχεδιασμού και της δημιουργικής καινοτομίας που χαρακτήρισε την εταιρεία στις πρώτες μέρες της συνεχίζεται και εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε προϊόντα που να ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο προσαρμογής και στυλ ραπτικής. Μέσα από μια γκάμα μηχανών μηχανικών, ηλεκτρονικών, κεντητικών και ραπτομηχανών, η Singer προσφέρει τη μηχανή που ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων.

Η ηγεσία της SINGER® στον κλάδο συνεχίζεται μέχρι σήμερα, λόγω της συνεχούς δέσμευσής μας για ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και υπηρεσίες.

Τεχνογνωσία - Ικανοποίηση - Εξυπηρέτηση - Ειλικρίνεια: ένα μοτό που συμπτύχθηκε στα τέσσερα "S" για να γίνει τελικά ένα, αυτό της SINGER!

 

2 - Η Υπηρεσία

Επειδή η Singer είναι πάντα στο συλλογικό ασυνείδητο, το καλωσόρισμα και το χαμόγελο των εκπροσώπων της μάρκας SINGER αποτελούν συνήθεια που συμβάλλει στη δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας στα σημεία πώλησης.

Η SINGER έχει αναπτύξει μια πλήρη γκάμα ραπτομηχανών που ταιριάζουν και σε αρχάριους. Διασφαλίζονται από την ποιότητα SINGER και από έμπειρους μόδιστρους που αναζητούν εξελιγμένα προϊόντα που προσφέρουν περισσότερη άνεση και δημιουργικότητα.

Στα καταστήματα της Singer France, θα βρείτε:

- Συμβουλές και επιδείξεις

- Εκπαίδευση σε συγκεκριμένες μηχανές

- Εργαστήρια ραπτικής που παρέχονται από επαγγελματίες

- Εμπορικό τμήμα ανδρικών ειδών ιματισμού

- Υπηρεσία συντήρησης και επισκευής για όλες τις μάρκες ραπτομηχανών

 

3 - Υπηρεσία μεταπωλήσεων

160 χρόνια εμπειρίας, μια πολύ μεγάλη εξειδίκευση των προϊόντων και της τεχνολογίας τους, δίνουν στο σήμα SINGER μια καθησυχαστική εικόνα ενός οργανισμού που αποτελείται από επαγγελματίες στην υπηρεσία των χρηστών τους.

Ένα δίκτυο σημείων πώλησης σε όλη τη Γαλλία που παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση για όλα τα προϊόντα Singer:

Μπορείτε να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε τη ραπτομηχανή Singer και άλλες μάρκες, σε όλα τα σημεία πώλησης της Singer. Έλεγχος, συντήρηση, επισκευή κατά την εκτίμηση.

Χάρη στα πολλά σημεία πώλησης και στα σημεία ρελέ, η μάρκα διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια.

Για να επικοινωνήσετε με την πλησιέστερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα SINGER ή καλέστε στο 01 41 91 65 19.

Ένα εθνικό κέντρο εξυπηρέτησης Singer France:

Είναι ένα πραγματικό κέντρο εμπειρογνωμοσύνης και κατάρτισης, με επικεφαλής επαγγελματίες. Αυτό το κέντρο βρίσκεται στη διεύθυνση 27/31, rue d'Arras, 92022 Nanterre Cedex, τηλ: 01 41 91 65 65. Αυτό το κέντρο μπορεί να φροντίσει τους ελέγχους, τη συντήρηση και τις επισκευές των προϊόντων Singer καθώς και όλων των άλλων εμπορικών σημάτων ραπτομηχανής.

Η Singer δεσμεύεται να επισκευάσει και να αυξήσει την ανθεκτικότητα των προϊόντων σας, επιτρέποντάς σας να συμμετέχετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και την αποφυγή σπατάλης.