Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω των νέων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19, η είσοδος στα φυσικά μας καταστήματα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή Rapid Test) καθώς και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο). Σας ευχαριστούμε.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 5135874 210 5137553 210 5138141

Let’s get creative! Μεταμορφώστε το τζιν σας

25/02/2022

Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε το τζιν σακάκι του μικρού σας. Το μικρό σας θα λατρέψει να φοράει το «νέο», μοναδικό της τζιν σακάκι. Τα τζιν μπουφάν είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας, γι' αυτό πάρτε ένα από τα μπουφάν τους, μερικά μπαλώματα και είδη ραπτικής! Ας γίνουμε δημιουργικοί!

 

Τι θα χρειαστείτε?

Τζιν (καινούργιο ή χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε ήδη!)

Ραπτομηχανή SINGER®

Επιθέματα σιδερώματος

Κλωστή για όλες τις χρήσεις σε ποικιλία χρωμάτων

Σίδερο

Καρφίτσες

Ψαλίδι

ΒΗΜΑ 1ο

Συγκεντρώστε τα υλικά σας.

ΒΗΜΑ 2Ο

Τοποθετήστε τα μπαλώματα στο τζιν σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επαγγελματική συμβουλή: Το σιδέρωμα των μπαλωμάτων σας θα διευκολύνει το ράψιμο των μπαλωμάτων σας. Σταθεροποιήστε τα μπαλώματα καθώς αποτρέπει την κίνηση των μπαλωμάτων όταν ράβετε.

ΒΗΜΑ 3Ο

Ταιριάξτε το χρώμα του νήματος σας με τα μπαλώματα.

Επαγγελματική συμβουλή: Παρόλο που έχετε σιδερώσει τα μπαλώματα στο σακάκι, μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μια καρφίτσα σε κάθε μπάλωμα πριν ράψετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε το μπάλωμα ακόμη περισσότερο όταν εσείς ράβετε.

ΒΗΜΑ 4Ο

Ράψτε τα μπαλώματα στο τζιν σακάκι. Και πάλι, φροντίστε να ταιριάζει με το χρώμα του νήματος το χρώμα του μπαλώματος.